Rotterdam zet aanval in op Amsterdam Dance Event

Met het REMF, het Rotterdam Electronic Music Festival, zet de maasstad dit jaar de aanval in op het ADE, het Amsterdam Dance Event.

Beide conferenties hebben dezelfde insteek: het samenbrengen van professionals uit de internationale dance-industrie. De opzet is eveneens vergelijkbaar. Overdag een conferentie, ‘s avonds een clubfestival.

Het is nog maar de vraag wie er zit te wachten op het REMF (9, 10, 11 november). Alle toonaangevende dj’s, managers en party-organisaties zijn eind oktober present op het ADE. Die hebben vast geen zin om hetzelfde kunstje drie weken later in Rotterdam nog een keer uit te voeren. Het REMF is echter vol moed en begint met een bescheiden opzet.

Het persbericht: "Om het voor de bezoekers extra interessant te maken wordt het entree gratis! Vanaf half oktober starten de inschrijvingen via www.remf.nl. De pilot-editie zal nog bescheiden zijn van opzet.

Met een groot muziekgedeelte, waar platen- en cd verzamelaars hun waren aanbieden. Naast een groot tweedehands vinyl en cd aanbod zal er ook veel nieuw materiaal worden aangeboden. Tevens zullen er vele goodies verkrijgbaar zijn, zoals platentassen, slipmatten, merchandising, enzovoorts.

Daarnaast zullen vele DJ- en Producers leveranciers en fabrikanten aanwezig zijn om diverse hard- en software te demonstreren en toe te lichten. Op dit moment worden de gesprekken gevoerd om zoveel mogelijk partijen te betrekken in de beurs."

Lees ook:‘Rotterdamse clubscene is dood’
Lees ook:ADE heeft grootse plannen met zichzelf in 2008
Lees ook:Stripperz in de Zebra
Lees ook:ADE week: Flamingo Nights
Lees ook:Shermanology, Gregor Salto en The Partysquad naar Crazy Sexy Cool Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>