Partyflock veilt foto’s voor Dance4life

Dance-community Partyflock gaat foto’s van feesten veilen voor het goede doel. Op de site kunnen liefhebbers bieden op mooie foto’s van verschillende feesten. De opbrengst gaat naar Dance4life.

De hoogste bieder krijgt een professionele afdruk op groot formaat thuisgestuurd. De geboden bedragen lopen al aardig op, het moet gezegd.

Het hoogste bod tot nu toe is 550 euro. Grapjassen worden niet getolereerd. Wie geld biedt en er uiteindelijk niet mee over de brug komt, krijgt een levenslange ban cadeau van Partyflock.

De foto’s worden tentoongesteld in Felix Meritis tijdens het Amsterdam Dance Event.

Over de bestemming van het gekld zegt Dance4life: "De opbrengst wordt rechtstreeks gebruikt om vooral jongerenprojecten te ondersteunen in de meest door hiv en aids getroffen gebieden.

Deze projecten zijn van groot belang omdat ze medicijnen, voorlichting, zorg, onderwijs en andere steun brengen bij de duizenden jongeren in de meest door hiv en aids getroffen landen."

Lees ook:Koop een Tiësto tulp!
Lees ook:Dance4Life haalt vier ton binnen
Lees ook:Hoe ‘goed’ is Dance4Life?
Lees ook:Partyflock breidt uit naar België
Lees ook:Dance 4 Life start: gratis Don Diablo, Jesse Voorn en Tony ChaCha

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>