Tiësto is dj-ranglijst kotsbeu

Ook succes gaat vervelen. Tiësto liet deze week op zijn website weten dat zijn fans vooral NIET op hem moeten stemmen bij de aankomende Top 100 DJ Poll van het Britse toonaangevende tijdschrift Dj Mag.

Tiësto: "I appreciate all the love and support I get from all over the world but I won this award three times so if I would win it a fourth time, it wouldn’t make a difference for my career. (…) Don’t vote for me, vote for the new breed!"

Opvallend nieuws, aangezien hij een groot deel van zijn sterrenstatus (zie foto met fan) te danken heeft aan de drie nummer één noteringen in 2004, 2003 en 2002. En waar maakt hij zich eigenlijk druk om?

Eeuwige trance-rivaal Paul van Dyk onttroonde ‘onze’ Tijs afgelopen jaar namelijk. Lijkt me toch een teken dat de beste, of in ieder geval populairste, tijden voorbij zijn.

DJ Mag zal zelf niet rouwig zijn om Tiësto’s oproep. In 2004 fileerden ze hem nog in een keihard artikel omdat hij zijn prijs niet kwam ophalen.

Lees ook:Oude glorie: Tiësto – Sparkles
Lees ook:Tiësto verkozen tot beste dj ter wereld
Lees ook:‘Dj Jean en Paul Oakenfold op de vuist’
Lees ook:Trance Energy 2008 is volledig uitverkocht
Lees ook:Top 500: Tiesto – Suburban Train

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>