Pleinvrees gaat op tournee

De feesten van Pleinvrees zijn al vanaf april 2011 een succes in thuisstad Amsterdam. Bijna twintig keer werden er grote namen, vooral uit de Duitse techno, neergezet op verscheidene hoofdstedelijke locaties. Maar zoals ze zelf enigszins aanmatigend zeggen: ”Sex met je vriend(in) wordt op ten duur voor iedereen een routineklus. Tijd voor een spannend avontuur” Pleinvrees gaat dus vreemd in het nieuwe jaar, wat een goed voornemen! De toer wordt namelijk ook aangeprezen als een vorm van reiskostencompensatie voor iedereen die de afgelopen drie jaar een (on)gedwongen Pleinvrees-bezoek aan Amsterdam heeft moeten brengen.

Illesnoise is resident bij Pleinvrees, Ze reist mee naar Utrecht, Groningen en Rotterdam.


De tour gaat over Utrecht (14 februari in Winkel van Sinkel), langs Nijmegen (15 februari in Doornroosje), naar Groningen (20 februari in Huize Maas) en eindigt zowaar onbevreesd in Rotterdam (21 februari in Factory 010).
In Utrecht staan Oliver Schories, Alle Farben, AKA AKA & Thalstroem, Illesnoise, Pitto en Rachelle Grooten geprogrammeerd.
Voor het al uitverkochte feest in Nijmegen zijn AKA AKA & Thalstroem, Worakls, Arjuna Schiks en Illesnoise geboekt.
Ook het Groningse evenement is al uitverkocht. De gelukkige bezitters van een kaartje kunnen dansen op de klanken van Oliver Koletzki, Finnebassen, Illesnoise en Isaac Stern.
Rotterdam krijgt Oliver Koletzki, Kölsch, Oliver Schories, Adriatique, Worakls, N’to, Illesnoise, Isaac Stern en Joachim Pastor voorgeschoteld. Inmiddels is deze editie ook uitverkocht!
De tournee wordt wel gewoon afgesloten in oude liefde Paradiso op 22 februari.
Overigens ging Pleinvrees eerder al vreemd, buiten de landsgrenzen. Berlijn en Luik werden toen uitgedaan. Bovendien zijn er plannen om India aan te doen!

Lees ook:Helden als Oliver Koletzki, Kölsch en Einmusik hebben geen Pleinvrees
Lees ook:Makam, Oliver Schories en Gabriel Ananda naar Ohm Festival
Lees ook:Recensie: Oliver Koletzki – Get Wasted **
Lees ook:C-Mon en Kypski op tournee met klezmerband
Lees ook:The Martinez Brothers komen weer naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>