The DJ Producer, FFF en The Hard Way op de Electronic Stage van Baroeg Open Air

Het zeer intieme Rotterdamse podium Baroeg staat vooral bekend om de stevige muziek die er klinkt. Hardrock, metal, doom, gothic, punk en aanverwante harde gitaarmuziek vinden al lang een plek aan de Slinge. Rotterdam Zuid wordt daardoor gevonden door liefhebbers uit heel Europa. Maar regelmatig is Baroeg ook de locatie voor clubnachten waar drum n’ bass, electro, tekno en andere knallende dance klinkt.

Het is dan ook niet vreemd dat ook ruimte is ingeruimd voor elektronische muziek tijdens het jaarlijkse gratis toegankelijke festival dat Baroeg organiseert. Op 20 september zijn The DJ Producer, Memmaker, This Morn’ Omina en Ambassador 21 aanwezig op de Electronic Stage van Baroeg Open Air. De Rotterdamse acts The Hard Way en FFF spelen een thuiswedstrijd in het Zuiderpark.

De Britse The DJ Producer heeft al meer dan 20 jaar ervaring en wordt geroemd om zijn originele maar spijkerharde sets. Hij is present bij Baroeg Open Air

 

Op het hoofdpodium van Baroeg Open Air staan in ieder geval Bolthrower en de Rotterdamse Elle Bandita.

Lees ook:Jameszoo naar Sónar, Clone naast Sónar
Lees ook:Appelsap met Hudson Mohawke, FS Green en DJ EZ
Lees ook:Armin van Buuren interviewt Jean-Michel Jarre op ADE
Lees ook:Rush Hour verzorgt eigen avond in vermaarde Berlijnse Panoramabar
Lees ook:Welkom terug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>