Eerste editie van One in Ziggo Dome met Bassjackers en Quintino

Op 7 juni vindt dé eerste editie van One – The Colors Of One plaats in de Ziggo Dome te Amsterdam! De eerste bevestigde namen zijn Quintino, Shermanology, Bassjackers, Baggi Begovic, Zawdi Mc, B2LOUD & Mc Magic en Pascal S! Er volgen nog meer namen.

Bassjackers is zaterdag 7 juni actief aanwezig tijdens One in de Ziggo Dome (foto Kasimir Szekeres)

 

Maar voordat er kan worden gedanst is er al de mogelijkheid om flink actief te zijn. Het evenement wordt namelijk georganiseerd door Les Mills, een internationale fitness-onderneming! Overdag zijn er zodoende lessen, work-outs en andere activiteiten!

Lees ook:Sky City Festival is het nieuwe Amsterdamse dance-evenement van Mojo
Lees ook:Filmpje: Swedish House Mafia – One Last Tour @ Ziggo Dome
Lees ook:Eerste namen Sonar-festival bekend
Lees ook:Awakenings Festival maakt line-up bekend
Lees ook:Jeff Mills gaat in de pekskes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>