Dansend de beurs op

Velen streven tegenwoordig de jaloersmakende levens van dj’s en producers na! Maar vrijwel al die grote namen begonnen klein. Alleen op een slaapkamertje met een passie voor muziek. De Dancefair in de Utrechtse Jaarbeurs op 16 en 17 februari bedient vooral de jongeren die nu nog in die opstartfase vertoeven. Jonge artiesten met aspiraties in contact gebracht met gearriveerde toppers. Daarnaast zijn er platenmaatschappijen, product demonstraties van bekende fabrikanten en andere interessante partijen zoals DJ Mag! Dancefair is daarmee hét educatieve evenement voor de dance.

In de hallen van de Jaarbeurs zijn er talloze seminars, workshops, demonstraties, interviews en meer activiteiten. Verscheidene bekende namen hebben al aangegeven aanwezig te zijn zoals Egbert, René Amesz, De Sluwe Vos, Vato Gonzalez, Taras Van de Voorde, Michel de Hey, Pitto, Warren Fellow, Estroe, Ille Bitch en Nuno Dos Santos.

Via http://www.dancefair.nl/tickets/ zijn entreebewijzen aan te schaffen. Wellicht is het bezoek aan de Dancefair te combineren met A State of Trance van Armin van Buuren diezelfde dag in de Jaarbeurs. Van Buuren presenteert dan zijn New Horizons-show.

Lees ook:Kevin Saunderson, Mark Knight en Charly Lownoise & Mental Theo op eerste editie DanceFloat
Lees ook:Heiko Laux, René Amesz, Joey Daniel en Warren Fellow schepen ook in bij DanceFloat
Lees ook:Billy the Kit, John Dahlback en Darkraver op eerste editie van het Zwolse Wildness Festival
Lees ook:Vato Gonzalez – Army of Bastards mixtape 2
Lees ook:De downloadtip: Vato Gonzalez!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>