Tiësto stoot Armin van Koninginnedag af

Een klein relletje is er gaande in dj landschap. Radio 538 heeft namelijk, volgens RTL Boulevard, ervoor gekozen om niet de geplande Armin van Buuren naar het Museumplein te sturen, maar om Tiësto in te zetten. Armin van Buuren was door 538 gevraagd om de afsluiter tijdens Koninginnendag te verzorgen, maar heeft nu te horen gekregen dat Tiësto dit mag gaan doen.

De reden van de verandering is het vernieuwde contract waaraan 538 en Tiësto sleutelen. Tijs zou zijn contract niet willen verlengen op het moment dat Armin op het Museumplein zou afsluiten. Armin wilde ingaan op deze verandering, maar het management heeft hem een spreekverbod opgelegd.

Wat denk jij? Kinderachtige contractonderhandelingen van Tiësto of een populariteitsstunt van 538?

Lees ook:Tiësto verkozen tot beste dj ter wereld
Lees ook:Tiësto maakt inhaalslag
Lees ook:Snap jij er nog wat van?
Lees ook:‘Brood zou remix te gek hebben gevonden’
Lees ook:Amnesty gaat hard op slotfeest campagne

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Tiësto stoot Armin van Koninginnedag af

 1. B

  Ik vind de uitspraak van 538 terecht. Tiesto staat nou eenmaal onder contract van 538 dus krijgt Tiesto voorhang. Dan gaat Armin maar lekker bij zijn Slam FM standje op een ander plein draaien!! En natuurlijk maakt RTL Boulevard er weer een smeuig verhaal van dat Tiesto zijn contract niet verlengt als Armin gaat draaien….bla bla bla….ja je moet er wat bij verzinnen om het interessant te maken voor Boulevard!

    /   Reply  / 
 2. Bas Nelen Auteur

  Haha! Daar zit wel een dikke waarheid in. Maar als ik Armin was zou ik mij zeker gepasseerd voelen.
  Denk trouwens niet dat SLAM FM! een vergunning krijgt voor Armin op het Rembrandt, dat wordt veelste druk, dat kan het Rembrandt nooit aan.

    /   Reply  / 
 3. Maurice

  Wat is die Tiesto toch een zielig mannetje. Ook niet gek dat z’n vriendin bij hem is weggegaan. Wat wil je. Dit had eenvoudig op een andere manier opgelost kunnen worden. Maar om zo te zeggen van, als hij gaat draaien kom ik niet meer terug vind ik toch wel zeer kinderachtig.

    /   Reply  / 
 4. Richard

  Tiesto stoot armin eraf en zo hoort het!
  Contract is contract eerder een fout van 538!!
  Armin is geen schim wat Tiesto jaren geleden al was!!!

  Tiesto For President!

    /   Reply  / 
 5. Ewien

  Tiësto hoord bij 538 dus ik vind dat hij voorang hoord te krijgen, maar Armin kan dan ook gewoon draaien vind ik.

    /   Reply  / 
 6. Peter

  Allemaal stemmingmakerij. De opener “Volgens RTL Boulevard” is al genoeg reden om dit verhaal in twijfel te trekken. Het zal best kloppen dat Tiesto in plaats van Armin daar draait, maar de werkelijke toedracht zal voor de boulevard pers vast niet smeuïg genoeg zijn geweest.
  En wat schapen hier die het allemaal meteen slikken…. beeeehhhh!!!

    /   Reply  / 
 7. erik

  Het is zo eenvoudig; Armin lift mee op het succes van Tijs. Heb alles vanaf het prille begin mogen meemaken en Armin kan werkelijk niet tippen aan wat Tiesto allemaal kan met muziek. Goed voorbeeld is het kinderkoor bij zijn tweede concert in Arnhem. Geen DJ die dat verzint en het ondersteept de topklasse die Tiesto zelf heeft neergezet. De internationale DJ scene zegt niet voor niets dat Tiesto onbereikbaar is. Hoewel ik met de huidige muziek van Tiesto minder heb, blijft hij echt ongenaakbaar, geen andere DJ komt even close aan zijn performance. Het is wel jammer dat hij in persoon net zo onbereikbaar is geworden, dat is overigens inherent aan het tot topmerk maken van je eigen (als is het een nickname) naam. Tijs, ga zo door, hoop je nog eens op de boot te mogen verwelkomen!

  Groet van Erik

    /   Reply  / 
 8. PINHEAD

  Tiesto=538=Museumplein
  Armin=SlamFM=Rembrandtplein

  Klaar

    /   Reply  / 
  1. elenamoroclover

   ARMIN IS AL JAREN OP QUEENSDAY DE DJ IN LEIDEN ZIJN GEBOORTE PLAATS!!!! DUS STOP NU MAAR MET AL DIE KLETSVERHALEN

     /   Reply  / 
 9. G

  Ehm… Armin staat al jaren in Leiden met zn eigen Queens Day Party. Misschien dat t daarmee te maken heeft?

    /   Reply  / 
  1. elenamoroclover

   JIJ BENT DE ENIGE DIE HET SNAPT EINDE DISCUSSIE ARMIN VOLGEND JAAR GEWOON WEER IN LEIDEN

     /   Reply  / 
 10. Bas Nelen Auteur

  Heeft er denk ik niet veel mee te maken. Het is/was Armins wens om nog een x op het Museumplein af te sluiten.

    /   Reply  / 
 11. Melanie

  Ehmmm…Tja,wat een goeie! Hoewel Tiësto mijn ontdekking in Trance was is hij nog steeds een geweldige DJ,maar Armin is daarintegen de vriendelijkheid zelve,wat Tijs helemaal niet is en ook dit heeft me meer van Armin laten houden.Verder maakt het mij allemaal niet veel uit wie een feest afsluit,zijn beide erg goeie DJ’s.

    /   Reply  / 
 12. elenamoroclover

  Armin blijft 4 ever in Leiden met QUEENSDAY zijn CITY!! Laat Tiesto maar lekker in A dam ik zit niet op hem te wachten, op mysteryland viel ik na 10 min. in slaap in zijn zogenaamde eigen tentje, ik ga echt niet voor mister T in de rij staan hoezo arrogant, Armin dit jaar mainstage Mysteryland das pas cool!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>