Hit or Shit: Een dubbele editie

Wat doe je als er maar liefst twee hits (of shits) voor je klaar liggen om over te bloggen? Juist, je voegt ze samen! Deze keer dus een dubbele editie van hit or shit. We hebben twee nummers voor je klaar gezet die de moeite van luisteren waard zijn. De ene is van Mark Simmons en de andere staat op naam van Robbie Taylor. Luister de producties en geef je oordeel: Is het een dikke hit, of is het niet het beluisteren waard?

We trappen af met Mark Simmons. Mark komt met de productie “Get us high”. Dit nummer is deze week nieuw binnengekomen in de Dutch Dance Top 30, een toonaangevende lijst van danceproducties. De hoge notering is niet eens zo gek, het nummer is namelijk een prima house productie geworden. Vreemd dat Mark nog niet zo populair is, met zulke producties zou je toch wel een lichte doorbraak moeten kunnen forceren. Check het nummer hier:

En dan vervolgen we met een nieuwe productie van house talent Robbie Taylor. Met al een hoop boekingen  en onderandere deze track op zijn naam gaat het Mark voor de wind. Voor zijn nieuwste productie “Black Bamboo” werkte hij wederom samen met Marc MacRowland. Marc Macrowland is ondermeer bekend van SexyMotherfucker en Latin Village. Een prima combinatie zou je zeggen. Wil het niet dat de “Black Bamboo” een vervelende track is geworden. Het klinkt de hele tijd alsof er twee platen verkeerd in elkaar ingemixt zijn, om nog maar te zwijgen over de irritante “bliepjes house” en een rookkanon geluid. Maar misschien heb ik het wel totaal mis, wat zeggen jullie?

Lees ook:Hit or Shit: Cuzco Ft. Mc Martin De Man – Rockin’
Lees ook:Hit or Shit: Sidney Samson ft. Joni – Today
Lees ook:Hit or Shit: Axwell & Dirty South – Open your heart
Lees ook:Hit or Shit: Funkerman ft. I-Fan – Remember
Lees ook:Knallen in De Kuip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>