Tiësto wint wederom een prijs

Hoe groot zal de schoorsteenmantel van dj Tiësto zijn? Ik denk dat de dj onderhand een aparte kamer geheel kan inrichten van alle prijzen die hij gewonnen heeft. En daar kwam afgelopen week nog eentje bij. En naast de prijs voor Tiesto vielen er nog een aantal andere dj's in de prijs, waaronder (hoe kan het ook anders) nog twee Nederlandse dj's…

Op Ibiza werd vorige week voor de 11e keer de DJ Awards uitgereikt, een beroemde prijs, waar veel dj's reikhalzend naar uitkijken. In de legendarische club Pacha vond de jaarlijkse afsluiting van het zomerseizoen plaats.

Naast de prijs voor beste internationale dj werden nog een aantal prijzen uitgedeelt. De catagorieën even gevarieërd als de muziekstijlen. Van beste techno-dj tot de beste Ibiza resident, ze werden allemaal uitgedeelt.

En zo werd Tiesto verkozen tot de beste Internationale dj, wederom een zeer grote prijs voor deze Nederlandse dj. Daarnaast kreeg Armin van Buuren de prijs voor beste trance dj en Sander van Doorn werd gehuldigd vanwege zijn grote doorbraak dit jaar.

De verdere prijswinnaars waren:

House – David Guetta
Techno – Richie
Tech-House – Steve Lawler Dubfire
Minimal – Adam Beyer
Progressive house – Sasha
Hip hop – Muchomuchacho
Deep house – Phonique
Electro house – Deadmau5
Breakthrough – Sander van Doorn
Downtempo & eclectic – Jazzanova
Best newcomer – Funkagenda
Trance – Armin van Buuren
Ibiza Resident DJ – Valentin Huedo
International DJ – Tiësto
Dance Nation of the year Brazil – DJ Marky

Lees ook:Filmpjes: Miami Winter Music Conference ten einde, nu het beeldmateriaal!
Lees ook:Tiësto, Armin van Buuren, Dance Department: wereldwinnaars IDMA
Lees ook:Fedde , Ferry en Sander winnen award op Ibiza
Lees ook:Nederlandse dj’s vallen in de prijzen in Miami
Lees ook:Armin van Buuren toch de beste?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>