Hit or Shit: Don Diablo – Live is a festival

Ik vrees dat jullie na dit bericht voorlopig niks meer over Don Diablo wil horen. Zo hoor je niet zo veel van hem, en zo staan er binnen een paar dagen een aantal zeer smaakmakende berichten op dit blog. Feit blijft natuurlijk wel dat Don's mainbuisiness muziekmaken is. En dat heeft hij wederom gedaan, met de single 'Life is a Festival' als resultaat.

Een echte dance dj is Diablo bijna niet meer te noemen. Vele producties hebben teveel pop- en rockinvloeden om nog onder de dance te scharen. Toch zijn de nummers stuk voor stuk dansbaar. Zijn dj-sets zijn dan ook altijd erg eneverend. Van electro tot tech-house Don mixt het allemaal door elkaar.

Ook zijn producties zijn erg smakelijk. Iedereen kent 'Who's Your Daddy' en 'Pain is Temporary' wel. Ook dit nummer is weer duidelijk een Don Diablo nummertje. Toch moet daarbij een kanttekening gemaakt worden dat het nummer licht overkomt. Ik hoor toch liever de wat steverige nummers van Don.

Maar wat vinden jullie van dit nummer:

Lees ook:Don Diablo helpt winnaar met maken van videoclip met mobieltje
Lees ook:Hit or Shit: Sidney Samson ft. Joni – Today
Lees ook:Top 500: Soul Central – Strings of life
Lees ook:Top 500: Chicane – Love on the run
Lees ook:Hit or Shit: Syke ‘n’ Sugarstarr presents Cece Rogers – No Love Lost

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>