Top 500: Galleon – So I Begin

galleonGalleon is de zoveelste artiest die met een gelikt 'dertien in een dozijn' zomerplaatje een plaats in de Top 500 dancehits heeft weten te verwerven. In dit geval brengen de zonnige funky beats van So I Begin deze plaat tot nummer 212 van de Dance Top 500.

Persoonlijk doen mij dit soort plaatjes niet zoveel. Het is begrijpelijk dat hier herinneringen aan hangen en dit zal ook de reden zijn voor de aanwezigheid van deze plaat in de lijst. Verder eigenlijk weinig op aan te merken, slecht is het ook niet en het luistert makkelijk weg.

De  clip van Galleon – So I Begin:

Bekijk HIER de gehele Top 500 en DAAR de tot nu toe besproken nummers.

Lees ook:Top 500: Junior Jack – Stupidisco
Lees ook:Top 500: Svenson – Sunlight theory
Lees ook:Top 500: DJ Jean – Supersounds
Lees ook:Top 500: Storm – Storm
Lees ook:Top 500: Brad Carter – Morning Always Comes to Soon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>