Top 500: Chemical Brothers – Block Rockin’ Beats

chemical brothersThe Chemical Brothers staan hoog in mijn favorieten lijstje. Wat zij uitbrengen is altijd lekker energiek en geeft je zo'n gevoel van ehh, wie sal ich das mal sagen…een "YEAHH"-gevoel. Ook de wat minder bekende, maar niet minder briljante experimentele werkjes van deze heren zijn over het algemeen erg goed te pruimen.

Dance top 500 nummer 214 Block Rockin' Beats is echter uit de "yeahh" met hoofdletters categorie. Lekker rocken en uit je plaat gaan, dat is wat je wil doen als je deze plaat hoort. Afgaande op de titel is dat ook waar deze plaat voor bedoeld is. Bekijk ook de live-registratie die ik heb bijgevoegd, je visueel overdonderen is namelijk ook wel wat je aan deze heren kunt overlaten!

Bekijk HIER de gehele Top 500 en DAAR de tot nu toe besproken nummers.

Chemical Brothers – Block Rockin´ Beats (videoclip)

The Chemical Brothers – Block Rockin Beats (V festival 2005)

 

Lees ook:Video: Chemical Brothers – Do it Again
Lees ook:Lily Allen krijgt een Chemical Brothertje
Lees ook:The Chemical Brother-helft wordt geen vader en is weer vrijgezel
Lees ook:The Chemical Brothers naar Nederland
Lees ook:Great Britain week: the Chemical Brothers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>