Top 500: Ritmo Dynamic – Calinda

house - calindaElf maart tweeduizendacht, Door mijn ruiten heen hoor ik het constante snerpende geluid van autobanden die door plassen water op de weg heen rijden. Het regent en morgen komt er ook nog een westerstorm over ons land waaien..een mistroostig vooruitzicht, nog één berichtje op het blog voordat ik ga slapen denk ik en dan hoor ik dit!

"Esa boca linda tu bo-boca linda", de numéro 230 van de Top 500 en plots is het feest in mijn hoofd! Ik zie mezelf op een parelwit strand aan een azuurblauwe zee en hoor mezelf drie Corona en een Piña Colada bestellen. Ritmo Dynamic met Calinda bezorgt mij dat 'even helemaal weg' gevoel en ik denk velen met mij. Nog steeds scoort deze zomerhit uit 2004 veel lof, waardering en vooral lachende gezichten op menig dansvloer en strandfeest.

Zwoele house! Check de clip..

Omdat dit nummer zo zwoel, sexy en lekker is heb ik een klein beetje vals gespeeld met het clipje. Bij het origineel van Laurent Wolf uit 2003 hoort een videoclip..in mijn opinie zwoel, sexy en lekker. De link naar de Ritmo Dynamic uitvoering heb ik uiteraard wel bijgevoegd. Tevens ook goed om te weten dat Ritmo Dynamic en Laurent Wolf dezelfde persoon zijn.

Laurent Wolf – Calinda

Luister ook: Ritmo Dynamic – Calinda

Lees hier: de hele Top 500

Lees hier: de tot nu toe besproken nummers

Lees ook:Top 500: Divine Inspiration – The Way
Lees ook:Filmpje: Dj Cat in het huis
Lees ook:Top 500: Chicane – Offshore
Lees ook:Top 500: Madonna – Music
Lees ook:Sonne Mond Sterne 2007: de foto’s en filmpjes

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Top 500: Ritmo Dynamic – Calinda

 1. Katja

  Het valt me wel op dat er erg veel house/dance-liedjes de sfeer van witte stranden en de zomer oproepen. Typisch toch eigenlijk :-)

    /   Reply  / 
 2. Davy van de Laar

  Het is dan ook niet voor niets dat menig dance liefhebber halsreikend uitkijkt naar de zomer en het festivalseizoen :) En zeker met weer als gister en vandaag grijp ik graag elke mogelijkheid aan me even ergens anders te wanen dan in dit wisselvallige kikkerlandje.

    /   Reply  / 
 3. Josss!*

  calinda 2007 heerlijk zomers nummertje!

    /   Reply  / 
 4. Davy van de Laar

  @ Josss
  met de eindelijk doorbrekende lente een mooi moment voor een klein beetje zomer in de bol :)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>