Top 500: Chicane – Love on the run

Het verbaast me dat dit nummer zo hoog in deze Top 500 is geëindigd. Ik ken het hele nummer niet. Chicane ook niet trouwens. Ligt dat aan mij?

Het nummer van deze Engelse producer is zo suf en nietszeggend, dat ik me goed kan voorstellen dat ik het in 2003 wel eens heb gehoord, maar dat het niet is blijven hangen in mijn hersenen. De videoclip is ietsje spannender. Hoewel..

Een soort van film waarin de hoofdrolspeler toevallig een stuk hamburger, auto-onderdeel, sleutel en roze pil in zijn broekzakken heeft zitten die allemaal precies op het goede moment van pas komen.

Kijken dus. Een keer. En het dan weer vergeten.


De hele top 500: Kijk hier

Alle besproken nummers tot nu toe: Kijk hier


Voor de oplettende lezer: ik heb een nummer overgeslagen. Grant Nelson met Step 2 me. Bewust hoor. Min of meer gedwongen eigenlijk. Ik kon echt nergens op het wereldwijde web een clip of geluidsfragment vinden. Iemand anders misschien?
 

Hieronder nummer 237 Chicane – Love on the run

Lees ook:Top 500: Natural Born Chillers – Rock the funky beat
Lees ook:Top 500: Chicane feat. Bryan Adams – Don’t Give Up
Lees ook:Top 500: Usura – Open Your Mind
Lees ook:Top 500: Moby – Why does my heart feel so bad
Lees ook:Top 500: Dee Lite – Groove Is In The Heart

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Top 500: Chicane – Love on the run

 1. Roy

  wat ik raar vind is het feit je heb een dance.blog, maar kent geen eens Chicane?, Als je een beetje in de dance/house muziek zit ken je chicane mischien wel van het nummer “Salt water”

    /   Reply  / 
 2. Katja

  @ Roy: weet je hoeveel dance-acts en artiesten er zijn op de wereld? Veel, heel veel. Dus nee, ik ken ze niet allemaal. Of vergeet ze weer. En sorry, maar Chicane vind ik niet interessant genoeg om te kennen schijnbaar.

    /   Reply  / 
 3. Frank

  Hehe eigenlijk is dat wel schandalig chicane niet kennen. Zou zeggen zie het als een uitdaging om hun muziek te leren kennen. Doe wat research probeer er een leuk (positief) artikel over te schrijven;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>