Top 500: DB Boulevard – Point of view

Wat een onweerstaanbare vrolijkheid komt er hier op je af zeg!
Italiaanse vrolijkheid om precies te zijn. Leden van DB zijn de producers Diego Broggio, Alfred Azzetto and Rossano 'Roxy' Palù. Vocaliste is Monica 'Moony' Bragato. Hoewel je deze mensen moeilijk een eendagsvlieg kunt noemen met zes albums van 2001 tot 2006, is Point of View wel hun enige echte hit. Overigens wist de track het in Nederland slechts te schoppen tot de 37ste positie in de Nederlandse top 40. Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Deep Swing – In The Music
Lees ook:Top 500: Scissor Sisters – Comfortably numb
Lees ook:Top 500: Phats & Small – Feel Good
Lees ook:Top 500: Magnolia – It’s All Vain
Lees ook:Top 500: Amber – This is your night

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>