Top 500: Stonebridge feat. Therese – Put ‘em high

Het historische moment is aangebroken: We zijn op de helft van de lijst.
Nummertje 250 is deze middle of the road houseplaat van Stonebridge. Achter de naam Stonebridge gaat de Zweed Sten Hallström schuil. Ja, die kronkelende zangeres uit de clip genaamd Therese is uiteraard ook Zweeds. Goed, op naar de volgende helft met nog veel meer vette platen, achterhaalde platen, baggerplaten en zo verder. Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Jamiroquai – Cosmic girl
Lees ook:Top 500: Bomfunk MC’s – Freestyler
Lees ook:Top 500: Paul van Dyk – Tell me why
Lees ook:Top 500: 4 Strings – Take me away
Lees ook:Top 500: Clokx – Clocks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>