Top 500: Paul Van Dyk – We Are Alive

We are ali-i-i-ve…Take a deep breath..
Hèhè..en zo ben je weer gerustgesteld. De weldadige weldoener PvD zegt ons dat wij het leven moeten koesteren. En hoewel wij allen verschillend zijn, wij niet alleen zijn. Nee gelukkig gaat het niet om de tekst in muziek, want deze mierzoete woorden zijn wel van een erg groot komt-allen-tezamen-gehalte. Best aardige plaat, maar niet Paul van Dyks beste. Maar we zijn ook pas bij nummertje 251. Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Camisra – Let Me Show You
Lees ook:Top 500: Paul van Dyk – Tell me why
Lees ook:Top 500: Paul Van Dyk feat. Second Sun – Crush
Lees ook:Top 500: David Morales – Needin’ U
Lees ook:Top 500: Bomfunk MC’s – Freestyler

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>