Top 500: 4 Strings – Take me away

Ja ja, wij hebben het ook moeilijkOh oh oh die naar de strot grijpende melangolie ook altijd!!!!!!!!!
De rotzakken van 4 strings weten wel op een smerige manier op het gevoel te spelen met deze plaat. Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het dus nog maar een keer. Topplaat voor mijn vader. Die smult van die platen waar treurnis en vreugde vechten om voorrang. En het moet gezegd: zit goed in elkaar deze emo-eurotrance. Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Stonebridge feat. Therese – Put ‘em high
Lees ook:Top 500: Blue Boy – Remember Me
Lees ook:Top 500: Rozalla – Everybody’s Free (To Feel Good)
Lees ook:Top 500: Beats International – Dub be good to me
Lees ook:Top 500: Armand van Helden – Funk Phenomena

1 Reacties // Reageer

One thought on “Top 500: 4 Strings – Take me away

  1. A.v.d.E

    praggig! ben sniksgewijs in de wolken van dit deuntje!
    v.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>