Top 500: Armand van Helden – Funk Phenomena

De naam Armand van Helden klinkt nogal Nederlands, maar hij is het niet.
Althans, maar een beetje. Hij werd in Boston geboren uit een Nederlands-Indische vader en een Frans-Libanese moeder. Omdat zijn vader bij de U.S. Air Force werkte, reisde hij al als kind rond de wereld en bracht veel tijd door in Nederland, Turkije en Italië. Op zijn 13e kocht hij een drumcomputer en twee jaar later maakte hij zijn debuut als dj. Funk Phenomena is een clubkneiter van jewelste geweest, maar klinkt als single wat eentonig. Desalniettemin verplichte kost in onze top 500.Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Video: Armand van Helden – I want your Soul
Lees ook:Hit or Shit: Armand van Helden – Shake that ass
Lees ook:Oude glorie: Armand van Helden – You Don’t Know Me
Lees ook:Franse helden: Daft Punk
Lees ook:Video: Armand Van Helden (Feat Fat Joe & BL) – Touch Your Toes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>