Top 500: Armin van Buuren feat. Ray Wilson – Yet another day

Deze plaat is dan misschien wel bijna vijf jaar oud, hij klinkt nog veel gedateerder. 

De synths, de gekwelde zangstem, de melodramatische lyrics: we kennen het nu wel. Trance lijkt wat dat betreft wel erg beperkt houdbaar te zijn. Maar je zou ook kunnen zeggen dat trance zich nog sterk blijft ontwikkelen. Toch krijg ik er anno 2007 bijna een lachstuip van. Voor een dance plaat wekt ie ook maar bar weinig dansaandrang op.Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Cassius – Cassius 1999
Lees ook:Top 500: Yahel – Voyage
Lees ook:Top 500: Paul Van Dyk feat. Second Sun – Crush
Lees ook:Top 500: Scent – Up And Down
Lees ook:Top 500: Sinead o Connor – Troy (The Phoenix From The Flame Remix)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Top 500: Armin van Buuren feat. Ray Wilson – Yet another day

 1. pff

  als je trance niks vind, waarom kies je dan dit gerne muziek -_________________-

  Goed liedje zijk niet

    /   Reply  / 
 2. Wwz

  Hij baseert z’n keuzes op wat er in de top 500 staat. Wat daarin staat heeft hij niet in de hand, de luisteraars van de radiozender waar de lijst aan gekoppeld was (heette het toen nog Id&T Radio?) hebben – als het goed is – bepaald wat hier in staat.

  Maar wat het liedje betreft: Professioneel in elkaar gezet doch behoorlijk zouteloos.

    /   Reply  / 
 3. klumperbever

  Na jaren van geen vooruitgang, zit trance het afgelopen jaar eindelijk weer in de lift. Maar het is dan ook geen echte trance meer zoals het ooit was. Gelukkig maar, want dat klinkt inmiddels inderdaad behoorlijk gedateerd.
  Yet Another Day heb ik altijd een hele goeie plaat gevonden, en nu ik ‘m weer hoor, nog steeds.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>