Top 500: Brooklyn Bounce – Club Bizarre

Om één of andere reden hebben de stemmers op de top 500 de versie van Club Bizarre van Brooklyn Bounce verkozen boven het origineel van U96. 

Oké, de variant van Brooklyn Bounce heeft iets meer Bounce en die van U96 is vooral bizar. Echt beuken doet hij niet. Toch heb ik er meer mee. Het zal ook wel komen doordat ik een kind ben van de jaren negentig. En die songtekst is ook heel erg van die tijd. Hieronder beide versies.


Lees ook:Video: September – Cry for you
Lees ook:“Gabber, dat komt van een Gaby of zo”
Lees ook:Top 500: Kellee – My Love
Lees ook:Video: Marusha – Kick it
Lees ook:Dj Jean verlaat Radio 538

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Top 500: Brooklyn Bounce – Club Bizarre

  1. Wwz

    Doe mij dan maar die van U96. Al schaam ik me er enigszins voor dat ik het leuk vind (ook los van jeugdsentiment). :{

      /   Reply  / 
  2. Q

    Doe mij maar die van BB die plaat is echt super vet man

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>