Top 500: The Prodigy – Firestarter

Deze absolute topper in de lijst werd opgenomen in de tunnel bij het niet meer gebruikte Londense metrostation Aldwych en deed de Engelse gemoederen aardig verhitten.
De clip werd in al zijn onschuld (vooral gezien de huidige wel toegestane hiphop-porno in video's) als aanstootgevend beschouwd. Kinderen zouden de kop van Keith eng vinden (wie vindt dat niet?) en een 'fire starten' zou oproepen tot brandstichting. De clip mocht dan ook alleen maar laat op de avond worden vertoond. Een hoop heisa dus, die alleen maar afleidt van waar het om draait: de muziek. Deze plaat rockt aan alle kanten!
Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: The shamen- Move any mountain
Lees ook:Ferry Corsten verkoopt het best in de VS
Lees ook:Top 500: Roger Sanchez – You can’t change me
Lees ook:Top 500: Daft Punk – Da Funk
Lees ook:Top 500: Touch & Go – Would You

1 Reacties // Reageer

One thought on “Top 500: The Prodigy – Firestarter

  1. Wwz

    Om de een of andere reden vind ik Android en Out of space stukken lekkerder uit de speakers knallen, en raakt hun ouvre vanaf deze single m’n muzikale snaar wat minder. Neemt niet weg dat het gewoon erg goed in elkaar zit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>