Top 500: Solid Sessions – Janeiro

This is where you saw my naked soul in Janeiro.

In 2000 hadden Cyril Helwig en Thijmen Holleman een clubhit met deze slaapverwekkende plaat. Ik kan me geen enkel moment voorstellen wanneer je het in de botte kop kan krijgen om deze plaat op te zetten. Ongeacht gemoedstoestand, tijd van het jaar, leeftijd, geslacht, ras, geloof, mate van intoxicatie, irritatie, frustratie, flatulentie, indolentie, ambivalentie of delinquentie.Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: The Source Ft. Candi Staton – You Got The Love
Lees ook:Top 500: Freestylers – Ruffneck
Lees ook:Top 500: Bomfunk MC’s – Freestyler
Lees ook:Top 500: Guru Josh – Infinity
Lees ook:Top 500: Jamiroquai – Cosmic girl

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Top 500: Solid Sessions – Janeiro

 1. Frank

  Diepe zucht…. als je alleen maar negatief kan doen moet je misschien eens overwegen om andere muziek te gaan luisteren die je dan wel waardeert bijvoorbeeld hip hop of nederlandstalig ofzo.

  Word een beetje moe van het eindeloze afkraken van platen uit de top500. Snap eigenlijk niet waarom jullie deze lijst bespreken, aangezien ik de indruk krijg dat jullie deze muziek blijkbaar toch bagger/niets aan vinden.

  Een beetje kritiek is heus niet erg maar het is bijna telkens raak dus slaat toch nergens meer op :s

    /   Reply  / 
 2. Cyril

  Ondanks dat er veel prut tussen zit, blijft het leuk om deze platen te bespreken. Ook als we ze helemaal niks vinden. Gelukkig zitten er ook heel erg goede platen tussen die we dan ook positief bespreken. Ik denk alleen dat de kritische stukken langer blijven hangen of eerder irritatie opwekken. Hoe dan ook, blijf vooral kritisch zou ik zeggen, scherpte is altijd welkom op deze blog. Maar even to the point. Wat vind jij nu de beste 3 platen uit de lijst en welke de slechtste?

    /   Reply  / 
 3. haagse harry

  komt waarschijnlijke omdat er vele stijlen in deze lijst staan. De een vind deepack goed, de ander Joe (anal) smooth en een ander Speedy J en Ramirez (wie niet).

    /   Reply  / 
 4. Wwz

  Valt in de categorie ‘draaglijk’. Het liedje is niet bepaald spannend, maar best te pruimen als het voorbij komt op de radio. Het is geen Patrick Jumpen of Crazy Frog of zo.

    /   Reply  / 
 5. Marcel

  Armin van Buuren Remix is vet.

  Ik snap de kritiek totaal niet. Komt ook omdat er een groot verschil in beleving zit tussen muziek zoals deze en overige commerciele muziek die ook in de lijst staan. De stijl in dit nr geeft een bepaalde flow/emotie die de meeste commerciele muziek niet hebben.

  Deze horen er ook eigenlijk in thuis als je het mij vraagt.

  Delerium – Innocente (Tiesto Remix)

  Reflekt – Need To Feel Loved

  Rui Da Silva – Touch Me

  Iio – Rapture (Armin van Buuren Remix)

  Tiesto – Just Be

  Armin van Buuren – Yet Another Day

  Motorcycle – As The Rush Comes (Armin van Buuren Remix)

  Perpetuous Dreamer – The Sound Of Goodbye (Rising Star Remix)

  Delerium – Silence (Tiesto Remix)

  Kosheen – Catch (Ferry Corsten Remix)

    /   Reply  / 
 6. Kees

  Wat een gelul zeg …, uiteraard, het is geen dance vloer plaat (de San & Sebastian Moore 2006 remix doet ‘t stukkkken beter op de vloer), maar als ik deze radio edit in de auto voorbij hoor komen en ‘t zonnetje schijnt heerlijk, dan heb ik voldoening hoor ……………

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>