Top 500: Dj jean – Love Come Home

Ik heb Jan Engelaar, ofwel Dj Jean een keer mogen interviewen, anderhalf jaar geleden. Het werd een van de leukste gesprekken die ik met een dj heb gehad, daarboven in zijn Almeerse penthouse.
Jean baalde van het kneuterige Almere, keek beteuterd uit het raam en sprak eerlijk over allerlei dj's die volgens hem werden overschat. Ook zijn imago van rokkenjager kwam ter sprake. Hij baalde van dat imago, dus probeerde hij als een braverik over te komen. Dat lukte maar deels. Na een uurtje kreeg de vrolijke, rebelse en ietwat ondeugende Jean toch weer de overhand. En werd het een leuk interview. Dat hij me na de eerste uitgeschreven versie in paniek opbelde omdat hij zichzelf veel te arrogant vond overkomen en ik daarna een uur met hem heb zitten bakkeleien, maakt de herinnering alleen nog maar grappiger. Prima kerel, die Jean. Love Come Home was een van zijn eerste echte hits.
Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Jean, oude rot of vergane glorie?
Lees ook:Top 500: DJ Jean – Supersounds
Lees ook:Dj Jean verhuist naar Caz!
Lees ook:Festivalweek: Free Festival
Lees ook:Top 500: Sugababes – Freak like me

1 Reacties // Reageer

One thought on “Top 500: Dj jean – Love Come Home

  1. Wwz

    Voor een productie uit de Klubbheads-stal (Dj Jean produceert niet zo’n heel erg hoog percentage van z’n platen zelf…) vind ik dit nummer nog best te pruimen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>