Top 500: Mauro Picotto – Proximus

Ariadiemus late, Ariadiemus da, Ariadinatus lata adua, Aravane tue vate, Aravane tue vate, Aravane tue vate, Aravane tue vate latea, Anamana coolarewe, Anamana coola ra, Anamana coola rawe akala, Anamana coola rawe akala, Anamana coola rawe akala.
Toegegeven, het was even zoeken naar de lyrics, maar dat heb ik natuurlijk graag voor jullie over. Mauro Picotto was ooit een veelgevraagd succesvol trance-dj, maar ging een paar jaar geleden over op techno. En dát had hij natuurlijk niet moeten doen. Want binnen de technoscene zitten meer dan genoeg mensen met meer talent dan Mauro. Dit was een van zijn grootste hits. Het Ariadiemus geneuzel jatte hij van de boomknuffelende zanikgezelschap Adiemus.
Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Best of 2008 week: Upcoming talent
Lees ook:Eindelijk! Dirty Dutch pakt het tóch grootser aan
Lees ook:Essenceweek: Monika Kruse
Lees ook:Top 500: Michael Gray – The weekend
Lees ook:Nieuw: Collide – Bright Vectors

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Top 500: Mauro Picotto – Proximus

 1. robert

  nice..

    /   Reply  / 
 2. Wwz

  Qua super-commerciële danceplaten vanaf 2000 toch wel een van de leukere, al had ik het zonder dat Adiemus-gedoe nog wat beter gevonden. Stijlvolle videoclip ook, net als bij de voorganger van dit nummer.

    /   Reply  / 
 3. Breinstein

  Sory van de late reactie, maar Picotto is nooit een trance dj geweest! Hij zat altijd al in de techno hoek. Komodo en Proximus zijn nu eenmaal 2 wat meer commercielere uitspattingen van hem.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>