Top 500: Livin’ Joy – Dreamer

We maken weer even een reis terug in de tijd met Livin' Joy.
Alweer elf jaar terug kwamen de Italianen met Dreamer de hitparades binnenstormen. Deze is wat minder soft dan de vorige Livin Joy in de lijst (don't stop movin'), dus vinden we hem ook beter. Het agressieve toontje van de zangeres geeft het nummer een rauw randje, voor zover dat kan bij dit soort top 40-spul. De laatste keer dat ik hierop gedanst heb, kan ik me niet herinneren, maar het heeft er ongetwijfeld belachelijk uitgezien, hehe.

Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Livin' Joy – Dreamer
Uploaded by hakim93200

Lees ook:Top 500: Livin’ Joy – Don’t stop Movin’
Lees ook:Top 500: Guru Josh – Infinity
Lees ook:Top 500: Dj Jurgen – Higher and higher
Lees ook:Top 500: Dallas Superstars – Helium
Lees ook:Top 500: Underworld – Two Months Off

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>