Top 500: KLF – Last Train to Trancentral

Nu tijd voor Kopyright Liberation Front of Kings of the Low Frequency, ofwel KLF. Hun grote hit Last train to Trancentral staat waarschijnlijk ook op de lijst om sentimentele redenen, want het heeft de tand des tijds niet doorstaan.
Maar daar gaan we verder niet over zeuren. Muziek die je luisterde tijdens een ontluikende liefde, een verbroken relatie: je hoort het en je bent meteen terug. In dit geval ben ik weer die brugpiepert met een hormoonspiegel waar je 'u' tegen zegt.HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Bomfunk MC’s – Freestyler
Lees ook:Top 500: Clokx – Clocks
Lees ook:Top 500: Scent – Up And Down
Lees ook:Top 500: The shamen- Move any mountain
Lees ook:Top 500: Jens – Loops & Tings

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Top 500: KLF – Last Train to Trancentral

  1. Wwz

    Ach ja, liever gedateerd & kwalitatief goed dan nieuw & rotzooi, zeg ik dan maar.

      /   Reply  / 
  2. Daan

    Dat is absoluut waar wat jij daar zo mooi formuleert, Wwzappert!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>