Top 500: Minimalistix – Close Cover

Hé, een trensplaat!
Nieuwe Revu muziekredacteur Guuz Hoogaerts noemde trance al het huilende zigeunerjongetje van de dancemuziek (lijkt knap gemaakt, maar is laagdrempelige fabriekskunst), volgens Gregor Salto een slap aftreksel van klassieke muziek. Nu ééntje van danceblog: het is de spaghetti bolognese van de house. Daarom is juist trens genre nummer 1 in onze lijst. Iedereen kan het wel verteren.HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Bomb the Bass – Winter In July
Lees ook:Top 500: Dannii Minogue – Put the needle on it
Lees ook:Top 500: Corona – The Rhythm Of The Night
Lees ook:Top 500: Tiësto – Adagio for Strings
Lees ook:Top 500: Cassius – Cassius 1999

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>