Top 500: ATB – Don’t stop

En hoppakee, daar zijn we weer. Met een nieuw top 500-nummertje. We moesten even uitrusten van ons loodzwaar 5 Days Off-uitje, maar we zijn weer wakker.
ATB heeft met Don't stop een redelijk doorsnee eurotrancenummer gemaakt, dat desondanks toch de tand des tijds doorstaat. Komt door dat zeikerige, zielige melodietje dat de plaat iets melancholisch geeft. En als er één emotie is die ons altijd weer bij de strot grijpt, dan is het wel melancholie. We begonnen niet voor niets deze Top 500
HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: 4 Strings – Take me away
Lees ook:Top 500: Paul Van Dyk feat. Second Sun – Crush
Lees ook:Top 500: Clivilles & Cole – A Deeper Love
Lees ook:Top 500: Madonna – Music
Lees ook:Top 500: Bomfunk MC’s – Freestyler

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Top 500: ATB – Don’t stop

 1. dedjuh

  Ik word een beetje moe van die top 500, en het is voor ene paar keer wel leuk maar kunnen julie wat minder posten? Zijn er dan niet genoeg nioeuwe tracks ofzo?

    /   Reply  / 
 2. Cyril

  We gaan ook gewoon door met het bespreken van nieuwe platen hoor, no worries. We zullen er op jouw verzoek wat beter op letten. Die top 500 vinden ook veel mensen leuk, dus daar gaan we ook mee door. Maar wees gerust, aan het einde van dit jaar zijn we er wel doorheen denk ik. Eén pluspunt voor je misschien: we komen steeds hoger in de lijst (van 500 naar 1), dus de platen worden steeds beter. :-)

    /   Reply  / 
 3. dedjuh

  Haha dat is waar ;p

    /   Reply  / 
 4. arnie

  Ik vind de bespreking van de top 500 wel leuk hoor. De beste dance is mijns insziens idd in het verleden gemaakt. De commentaren die jullie geven zijn ook goed, hoewel ik ATB niet standaard vind, maar juist heel vooruitstrevend. Maar ieder zn eigen mening natuurlijk :)
  Keep up the good work! Brengt bij mij mooie herinneringen boven!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>