Top 500: Todd Terry – Something’s going on

Waar zijn de zwarte vrouwen gebleven? Dat vraag ik me af na het bespreken van het zoveelste housenummer uit de oude doos.
Het lijkt wel of house volledig overgenomen is door de lelieblanke medemens. In de jaren negentig kwamen ze met bosjes voorbij in houseplaten, de voluptueuze negerinnen met een stem als een klok. Ergens moeten ze de strijd hebben verloren met de blonde barbiepopjes van tegenwoordig. Waar ging het mis? Iemand antwoord?
HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Madonna – Music
Lees ook:Top 500: Dj Jurgen – Higher and higher
Lees ook:Top 500: Roger Sanchez – You can’t change me
Lees ook:Top 500: Ron van den Beuken – Endless
Lees ook:Top 500: Ian Van Dahl – Reason

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Top 500: Todd Terry – Something’s going on

 1. Achmad

  Het ging mis toen jij met deze belachelijke stelling aan kwam zetten, Snijders!

  En daarnaast hebben we met Diva Avari en de vrouwen van Booty Luv nog drie recente negerinnen te pakken..

    /   Reply  / 
 2. Cyril

  Ah kijk, dat verklaart een hoop. Bedankt voor je uitleg Achmad. Maar hoe dan ook: als je een beetje door onze top 500 surft zie je dat in de jaren negentig toch heel wat meer donkere Amerikaanse vrouwen de houseplaten inzongen.

    /   Reply  / 
 3. Wwz

  Uiterlijk is tegenwoordig te belangrijk geworden, wil je een hit scoren dan is het lekker risicoloos om er een of andere blonde doos neer te zetten. Ik heb het gevoel dat de massa zich in de nineties lang niet zo druk maakte om uiterlijk en image als nu.

  En kan het mens in kwestie niet zingen, dan bewerk je het gewoon met autotune of laat je de stem stiekem door een geweldige zangeres inzingen (die dan niet in beeld komt).

    /   Reply  / 
 4. Mike van Loon

  Waarschijnlijk beoordeel je dit alleen op top 40 niveau? Ik kom juist de ene na de andere “black beauty” tegen. Ida Corr in de Fedde Le Grand Remix, Berget Lewis “deep inside” met Hardsoul, zelfs boven getoonde Jocelyn Brown zingt nog regelmatig nieuwe producties in.. Check maar ns http://www.traxsource.com... en je kan je hart op halen!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>