Top 500: Gadjo – So many times

Erg zomerser dan deze hoor je ze niet zo snel. Heel simpel maar erg aanstekelijk, onze nummer 372 uit de lijst.

Deze Ibiza kraker uit 2004 heeft dus alles wat je van een zomerhit mag verwachten. Erg vreemd begrip eigenlijk, zomerhit. Bestaat die behoefte naar simpele meelalnummers tijdens de zomermaanden al sinds het bestaan van de popmuziek? Komen we op terug!

Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Update
Definitie van een zomerhit volgens Wikipedia:
Een zomerhit is een hit van meest Zuid-Europese origine die mensen doet terugdenken aan hun zomervakantie aan de Middellandse Zee. Buiten de zomer om kwam er sporadisch een Italiaanse, Spaanse of Griekse plaat in de hitparade, maar in de zomer en het najaar wemelt het er soms van.

Platenmaatschappijen spelen in op deze trend door vanaf juli tot in oktober vele Mediterraanse platen uit te brengen. Tja, ik weet niet of ik het daar helemaal mee eens ben. En niks over wanneer het begrip voor het eerst gebruikt werd.

Lees ook:Top 500: Sonic Inc. – The Taste of Summer
Lees ook:Top 500: DJ Quicksilver – Ameno
Lees ook:Video: Jumping Jacks – Jumping In The Moonlight
Lees ook:Top 500: Underdog Project – Summer Jam
Lees ook:Video: James Kakande – You you you (Alex Gaudino & Jerma remix)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>