Top 500: Jamiroquai – Cosmic girl

De volgende op de lijst is niet meteen de eerste plaat die je je voor zou stellen op een dance-lijst: Cosmic Girl van Jamiroquai.

Een beetje hypoctriet is hij wel, Jay van Jamiroquai. Hij is zo begaan met het milieu, zo blijkt uit meerdere clips. Toch scheurt hij het liefst rond in de meest extravagante, benzine slurpende scheurbakken. Om maar te zwijgen van zijn concert in een heus verkeersvliegtuig. Maar goed, beter inconsequent goed dan consequent fout zullen we maar zeggen.Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Jamiroquai stijgt tot eenzame hoogte
Lees ook:Top 500: DJ Sammy – Sunlight
Lees ook:Turbulent vliegtuig-concert Jamiroquai
Lees ook:Top 500: Underworld – Two Months Off
Lees ook:Top 500: Bomfunk MC’s – Freestyler

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>