Top 500: Audio Bullys – We Don’t Care

Het jaar 2003 was hèt jaar voor de West-Londense geezers Simon Franks DJ Tom Dinsdale van de Audio Bullys.

Na het horen van de eerste single We don't care was ik dan ook meteen hooked. Hun rauwe hooliganhouse vulde een niche die pas bleek te bestaan toen hun album Ego War uitkwam. Maar dat was 2003. Na het mindere album Generation twee jaar later lijken de mannen links en rechts te worden ingehaald. De wet van de remmende voorsprong is a bitch.Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Sugababes – Freak like me
Lees ook:Top 500: Freestylers – Ruffneck
Lees ook:Top 500: Tiesto – Suburban Train
Lees ook:Top 500: Snap – The first the last eternity
Lees ook:Top 500: Benjamin Bates – Whole

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>