Top 500: Soul II Soul – Back To Life

Zo, dit is geen kost voor de jumpertjes onder ons.
Dit was nou de housemuziek van vroeger, jumpertjes. Een slome Ace of Base-achtige beat, wat softe onzinnige lyrics en lelijke kleren. Maar toch, er zit wel een soort ziel in, die veel huidige meuk een beetje mist. En ook al klinkt deze plaat erg overbodig, het zinnetje Back to Life, back to reality zal jullie oudere broers en zussen erg bekend in de oren klinken. Klassiekertje, noemen we dat.Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Bomfunk MC’s – Freestyler
Lees ook:Top 500: Soulmagic – Soulmagic
Lees ook:Top 500: Paul van Dyk – Tell me why
Lees ook:Top 500: Freestylers – Ruffneck
Lees ook:Top 500: Jamiroquai – Cosmic girl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>