Top 500: Jam & Spoon – Right in the night

Over de doden niets dan goeds, zo gaat het gezegde. Maar hoewel Mark Spoon op 11 januari 2006 plotseling tragisch overleed, kan ik het toch niet laten:  hij en zijn muzikale partner Jam El Mar maakten p##pmuziek.

Neem nou Right in the Night, de nummer 443 in de lijst. Het begint al met de gejatte gitaarklanken en de vermaledijde castagnettes. Maar dan komt de zangeres met het refrein aan zetten dat overduidelijk door een Duitser is geschreven. En wat bedoelen ze nou eigenlijk met 'right in the night? Of dit: Fall in love with everything that you would love to love/ You know that laughter is a kind form to wake you up/ So don't make me feel unpleasant like you do/You know that everything will fall right back on you
Waaaaaaaaat? Dat soort pseudo-diepzinnigheden maken dance kapot dames heren!

Lees ook:Oude glorie: Amber – This is your night
Lees ook:Video: Tiësto – Break my Fall
Lees ook:Oud lijk Annie Lennox stapt in de dance
Lees ook:‘Brood zou remix te gek hebben gevonden’
Lees ook:Video: John Marks – Carnival

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Top 500: Jam & Spoon – Right in the night

 1. Remco

  Snap je nou dat sommige mensen deze Prachtmuziek niet kunnen begrijpen ?
  Ze denken niet verder dan hun neus lang is en luisteren maar naar DJ Jean en die p**pmuziek van hem.

  Enig negatiefs over Jam & Spoon IS er gewoonweg NIET.

  Het is en blijft BRILJANT echt super !!

  Hoogstaande klasse !!

    /   Reply  / 
 2. Groovejunk

  Jam & Spoon niet goed? Luister eens naar Tripomatic Fairytales of naar “Follow Me”. Je noemt nu precies een commercieel plaatje op.

  Eerst ergens in verdiepen alvorens een oordeel te vellen. Geen P**pmuziek, maar een P**pverhaal steek je nu af.

    /   Reply  / 
 3. DJ-Chris

  Volgens mij denkt die blogbeheerder hier dat ie alles weet. Of Jam & Spoon wel of niet goed zijn is niet door hem te bepalen. Ik vind het prachtige muziek, en er zijn meer personen die deze muziek kunnen waarderen!!! Ook op feestjes waar ik Jam & Spoon heb gedraaid werd er vollop gedanst, wat nou P**Pmuziek??? ‘t is goeie muziek zie de reacties en de top 40 notering (8 weken #11 )(1994)

    /   Reply  / 
 4. Frank

  Hmm ben het ook oneens met de mening van de blogbeheerder.Maar in mijn ogen doet ie niets verkeerd. Het idee achter een blog is toch dat je er een verhaal neerzet en daarbij je mening geeft ?

  Maarja aan de reacties te zien zijn er hier meerdere mensen die Jam & Spoon wel kunnen waarderen waaronder ik :) . Wat de beheerder schrijft hoeft niet altijd door iedereen hetzelfde ervaren te worden .

    /   Reply  / 
 5. FreddyH

  Ik heb ook niets anders dan lovende woorden voor Jam & Spoon al is niet alles goed wat ze gemaakt hebben maar het meerendeel is meer dan goed en zit gewoon goed in elkaar. Dat dit soort muziek met hun teksten dance kapot maken ben ik het helemaal niet mee eens. Ik denk dat de commercie de dance kapot maakt! Alles draait om poen! Alles draait om de DJ en niet meer om de muziek die ze maken. We teren al veel te lang op dezelfde half bejaarde DJs. Het is tijd voor vernieuwing!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>