Top 500: Ron van den Beuken – Endless

Op de 444ste positie op de lijst vinden we Ron van den Beuken's trancenummer Endless uit 2004.

Het meest memorabele aan de clip is natuurlijk dat idiote Poolse publiek dat zich gelukkig mag prijzen nog niet verziekt te zijn door een overkill aan feesten met blasé publiek. Zo'n feestje is natuurlijk ook ideaal om de frustraties van een onderbetaalde baan op een bouwterrein ergens in Nederland van je af te dansen, hehe.Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Livin’ Joy – Dreamer
Lees ook:Top 500: Anthem Sensation White 2004
Lees ook:Top 500: Apollo 440- Ain’t talkin bout dub (Live)
Lees ook:Top 500: Bomb the Bass – Winter In July
Lees ook:Top 500: Deep Dish – Flashdance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>