Top 500: Roger Sanchez – You can’t change me

Bij zo'n rustig voortkabbelende track als You can't change me moet wel een unheimische clip gemaakt worden, moeten ze gedacht hebben.
Van deze nummer 462 uit de lijst ga je onmogelijk helemaal uit je plaat. Ik vind er eigenlijk geen ene moer aan. En de clip? Het is niet meer dan leuk idee dat niet helemaal uitgewerkt is tot een gestructureerd geheel. Mensen worden geterroriseerd door cursors, aangestuurd door een onbekende macht. Die doordraaiende man doet me een beetje denken aan die kerel uit de film The Usual Suspects die helemaal in het verband zit en om de hele tijd Keyser Soze! roept. Misschien kan iemand bevestigen of ontkennen dat hij Hongaars spreekt?
Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Divine Inspiration – The Way
Lees ook:Top 500: Reflekt feat. Delline Bass – Need to feel loved
Lees ook:Filmpjes: Daft Punk – Electrorama
Lees ook:Top 500: E-Type – This is the Way
Lees ook:Top 500: Dj Jurgen – Higher and higher

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>