Top 500: Storm – Time to burn

Time to Burn van Storm is een soort van muzikale nachtmerrie. Steeds dezelfde terugkerende hamerende melodietjes.
Het begint als een behoorlijk cheap deuntje, maar gaat na een minuut of wat verderop dusdanig uit de bocht dat het toch nog leuk wordt. Storm is een van de alter ego's van Duits producersduo Jam en Spoon, die een hele serie hits op zijn naam heeft staan, waaronder alle hits van Tokyo Ghetto Pussy. De clip is een waarschijnlijk gratis op de kop getikte kickboksvideo uit Vietnam.
Dat de vechtende dames in kwestie er niks voor gekregen hebben is uitgelopen op een staaltje What goes around, comes around: Mark Spoon, de ene helft van het duo, overleed begin 2006 aan een hartaanval.

Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Storm – Storm
Lees ook:Top 500: Black Box – Right on Time
Lees ook:Oude glorie: T-Spoon – Rockstar
Lees ook:Party Hot Sands valt in het water, ondanks het weer
Lees ook:Top 500: Leila K – Open Sesame

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>