Top 500: Moby – Extreme ways

Moby komt de laatste tijd meer in het nieuws door zijn gepeperde uitspraken dan in verband met zijn muziek.

Toch zal zijn naam in de annalen van de dance-geschiedschrijvers een prominente plaats blijven houden. Daarom is het ook geen verrassing dat de producer/muzikant/veganist/ex-asceet meer dan één keer vertegenwoordigd is op de Top 500 lijst.

De eerste track van Richard Melville Hall is Extreme Ways van het album 18 èn de soundtrack van The Bourne Identity. Dit nummer heeft alles wat een goede Moby track moet hebben. Vocalen van de man himself, emotionele synths, en hij is goed dansbaar. Voor het eind vorig jaar uitgebrachte album Go: The Very Best Of mocht Tiësto het nummer onder handen nemen. Bekijk het origineel hier.

Lees ook:Paul Oakenfold overweegt einde muziekcarrière
Lees ook:Top 500: Cor Fijneman ft Jan Johnston – Venus
Lees ook:Beluister sample nieuwe album Moby!
Lees ook:Top 500: Paul Van Dyk feat. Second Sun – Crush
Lees ook:Moby begint rockband

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>