Top 500: Milk Inc – Walk on water

De eurodance van Milk Inc, it doesn't get any cheesier than that. Toch staan ze in de lijst op nummertje 476. Dat zegt natuurlijk veel over de grote hoeveelheid mensen zonder smaak die het in hun botte harses haalden hierop te stemmen. 

Hoe je het ook wend of keert, de track Walk on Water was een grote hit in Nederland 2000.Maar goed, een jaar eerder was Eiffel 65 met het tenenkrommende Blue (dabadee) niet uit de hitlijsten weg te rammen. In België zijn Regi Penxten (die gast achter zijn keyboard) en zangeres Linda Mertens grote sterren. Milk Inc haalt daar nog regelmatig een prestigieuze TMF award op, naar het schijnt.

Alternatieve clip: de uitbeeldversie

Omdat we toch op de foute toer zijn: Wat filmpjes voor de Linda Mertens fans

Lees ook:Video: Milk Inc ft Jeckyll and Hyde – Sunrise
Lees ook:Video: Sinharaja vs. DGK – This is my House
Lees ook:Wiebelend konijntje huppelt ook de Vlaamse hitlijsten in
Lees ook:Filmpje: Dj Cat in het huis
Lees ook:Top 500: Dune – Are You Ready To Fly

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>