Top 500: Paul van Dyk – Tell me why

Voor de volgende op de lijst maken we een sprongetje naar nummer 491: Tell me Why van Paul van Dyk.
De artiest behoeft geen introductie. De numero uno dj ter wereld heeft inmiddels een enorme staat van dienst opgebouwd. Daarom is het ook geen verrassing dat hij nog veel vaker en stukken hoger op de lijst terugkomt met andere tracks. Deze eerste PvD komt uit het jaar 2000. Tell me Why (The Riddle), van het  Out There and Back album, is wat mij betreft ook lang niet het beste wat Matthias Paul op zijn naam heeft staan. Toch bereikte het zowel in Engeland als Duitsland de eerste positie in de dancecharts. Bekijk hem hier.
- Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Paul Van Dyk feat. Second Sun – Crush
Lees ook:Top 500: Audio Bullys – We Don’t Care
Lees ook:Top 500: Soul II Soul – Back To Life
Lees ook:De downloadtip: Paul van Dyk
Lees ook:Top 500: Basement Jaxx – Rendez-vous

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>