Top 500: Boogie Pimps – Somebody to Love

ID&T kwam eind 2003 met de 'Xbox Best 500', een overzicht van de beste dance-platen aller tijden.

Op nummer 500 staat Boogie Pimps met Somebody to Love. Dit dj-duo uit het Oostduitse Erfurt met de onmiskenbaar Duitse namen Markus en Mirko hebben met deze track een behoorlijke hit te pakken in 2002. De track is gebaseerd op de gelijknamige hippie-hymne van Jefferson Airplane uit 1972.Een geslaagde cover, maar een minstens even geslaagde clip. Overigens horen we nadien niet zo gek veel meer van Markus en Mirko. Als je hun Myspace opent, wordt dat nogmaals onderstreept. Wéér datzelfde nummer!
- Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Scissor Sisters – Comfortably numb
Lees ook:Top 500: DJ Sammy – Sunlight
Lees ook:Video: Pick N Mix – Ooh La La
Lees ook:Top 500: Roger Sanchez – You can’t change me
Lees ook:Top 500: Corona – The Rhythm Of The Night

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>