Paul Elstak slaat van zich af

Elstak kerel! Zou je dat nou echt wel doen? Zou je je nu serieus gaan meten met een holbewoner als John de Wolf?

Bel ons in het vervolg nou gewoon even op als je publiciteit nodig hebt. Dan hoef je niet aan zulke programma's mee te doen als Fighting with The Stars. Wat heb je er bij te winnen in vredesnaam? Je bent de held van de hardcorescene (ondanks je foute uitstapje naar de happy). Je bent verdorie 41, dan ga je je toch niet in mekaar laten beuken door het ex-vriendje van Rebecca Loos?

Nu ja, we kunnen er nog maar weinig aan doen nu, je hebt je besluit genomen. Onverstandig zeggen wij, maar wie zijn wij om je tegen te houden? (juist! twee slappe kneuzen achter een beeldscherm).

Daarom: een oproep aan alle mensen in zijn omgeving. Een geheime tip voor de wedstrijd. Blaas wat rook in zijn gezicht voordat hij de ring instapt. Want wat lezen we op Pauls site in een interview: dat hij daar pislink van wordt. Vraag: What annoys you the most? Antwoord: "People that blow smoke in my face in the early morning, when I need fresh air." Woehoe, pas maar op John…

Hier nog wat stoere clips van Paul:
Promised Land

Rainbow high in the sky:

Luv you More

Lees ook:Love2party wordt Djscene.nl
Lees ook:Creatieve dj bedelt om apparatuur
Lees ook:Paul Elstak slaat ‘Big Brother’ Ruud tot pulp
Lees ook:Paul van Dyk zeikt Duitse politici af
Lees ook:UDC presenteert nieuwe website Nightmare

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paul Elstak slaat van zich af

  1. Mike Rotterdam

    volgende keer wat beter jullie huiswerk doen, dat interview is met Ruffian (de mc van Paul) en dus niet met Paul zelf… beetje jammer van jullie!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>