Extacy, you got what I need. Ahum

Aiaiai, wat een filmpjes.

Q-dance doet tegenwoordig aan reportages en vond Anika, kassameisje bij de Edah. Anika heeft in de afgelopen jaren wat teveel pilletjes achterover gedrukt en dat is te merken. LOL, vooral om het vijfde filmpje: ‘Narigheden’. "Laatst was ik bij de etos met me vriend, staat ik an de kassa, denkt wat heb ik ookweer noowdag" Klik en kijk.

Lees ook:Kromme tenen filmpje
Lees ook:Topper van de week: Oslo Hilton
Lees ook:[Teaser] Dannic – Clobber
Lees ook:De rotonde als draaitafel
Lees ook:Filmpje: gejoel bij popprijs Armin van Buuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>