Sterke arm der wet grijpt in!

Zo net uit uit de Brabantse krant BN-de Stem geplukt:

"De politie heeft zondagochtend een einde gemaakt aan een illegale houseparty in een tunnel bij rijksweg 27 ter hoogte van Hank.Om 9.00 uur kreeg de politie de melding dat er bij het Trekkerstunneltje aan rijksweg 27 een illegale houseparty werd gehouden. Ter plaatse bleek dat het tunneltje door auto’s en een geluidsinstallatie werd geblokkeerd. Er waren circa 250 personen aan het feesten. De politie heeft de organisatie opdracht gegeven het feest te staken.

Om 9 uur ‘s ochtends erachter komen! Chapeau. Blijft leuk, dit soort berichten.

De politiewoordvoerder in Hank (getuige deze foto’s praktisch onmogelijk om in dat dorp tot overlast te zijn) is op de hoogte van de hedendaagse muzieklandschap. "Het ging om lui uit de housescene, concludeert de politie". Duh. Verder weinig fuss, netjes gedaan jongens: "Het afbouwen verliep gemoedelijk waarbij ook de rotzooi werd opgeruimd".

In tegenstelling tot deze knurften in Alblasserdam, die in hetzelfde weekend de ME op hun dak kregen.

Lees ook:Grote illegale houseparty komt vroeg ten einde
Lees ook:Politie jaagt nepkrakerts weg bij nephouseparty
Lees ook:Drankjatter zeurt over arrestatie op Dance Valley
Lees ook:Stuur je filmpjes naar Skoeps
Lees ook:Thuis bij dj’s

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sterke arm der wet grijpt in!

  1. DJ-Chris

    Heeft de politie soms niks beters te doen. Laat mensen toch eens een feestje houden. Als ze daarbij niemand tot last zijn waar maak je je dan druk om

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>