Rib uit je lijf: Tiësto in Paradiso

Toch jammer: komt Nederlands enige artiest van wereldformaat Tiësto eens naar Nederland, moet je maar liefst 45 euries neertellen voor een paar uurtjes trance.

Dat heeft zo’n man toch niet nodig, denk ik dan. Want waar kun je jezelf beter positief onderscheiden dan te midden van 475 collega’s op het Amsterdam Dance Event eind oktober.

Ook Tiëstofans kunnen hun geld maar één keer uitgeven. En ik neem aan dat ze het ook leuk zouden vinden om nog wat andere artiesten te zien tijdens de Drie Doldwaze Dancedagen in Amsterdam.

Een paar collega-dj’s van Blackhole mogen het publiek opwarmen in Paradiso. Op zich is dat al uitzonderlijk, want de trancekoning treedt meestal alleen op. Tot ergernis van ID&T-directeur Duncan Stutterheim, die hem in een interview bekritiseerde om zijn egocentrische houding.

Ik, ik, ik

Stutterheim: "Het is alleen nog maar: ik, ik, ik. Hij wil alleen nog maar solo optreden. Waar ben je dan mee bezig? Hij heeft dit jaar niet één keer op een normaal feest met andere dj’s gestaan, denkt alleen maar aan zichzelf. Zo vergeet hij waar hij groot mee is geworden. We moeten met zijn allen de dancescene gezond houden. Daar heeft hij ook een rol in."

Zo, nu genoeg gebasht. Tiësto gaf laatst een uiterst openhartig interview aan een AD-collega van me. Hij leek verlost van de ketens van zijn managers en deed een paar leuke uitspraken. Meest opmerkelijke: "Bij de opening van de Olympische Spelen in Athene speelde ik weliswaar voor 80.000 mensen en nog eens voor ruim vier miljard tv-kijkers, maar ik stond er letterlijk alléén voor. Op zo’n moment kun je je erg eenzaam voelen."

Lees ook:Boris van der Ham op Amsterdam Dance Event
Lees ook:Komt Club 11 weer terug!?
Lees ook:Beatloverz het grote interview!
Lees ook:Video: Justice – D.A.N.C.E
Lees ook:Dj Tiësto wint weer iets: de Buma Exportprijs 2007

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Rib uit je lijf: Tiësto in Paradiso

 1. Arjen A. van Driel

  Tiësto heeft afgelopen zaterdag in Paradiso weer bewezen, nog altijd absoluut top te zijn. Hij keek het eerste uur wat chagerijnig, overigens was daar qua muziek niets van te merken. Daarna had ik het idee, dat hij het goed naar zijn zin. Tiësto volg ik al vanaf 1998 en hij blijft ook super omdat hij geen vedetteneigingen heeft. En ik kom alleen voor Tiësto, niet voor het voorprogramma, wie dat dan ook mag zijn, ik kom alleen voor Tiësto, en dat je de hoofdprijs moet neertellen, het zij zo, dan komen alleen de echte fans denk ik dan maar!
  Tiësto, je bent en blijft de beste ! Draai alleen eens wat vaker in Nederland.
  Groetje
  Arjen A. van Driel
  Den Haag

    /   Reply  / 
 2. Cyril

  Tof dat je het zo naar je zin hebt gehad. Het is duidelijk dat hij over de hele wereld veel fans heeft. Het leuke is idd dat hij zo down to earth is gebleven. Net als Armin van Buuren trouwens. Ook al zo’n ideale schoonzoon ;-)

    /   Reply  / 
 3. Arjen A. van Driel

  Armin vind ik ook super !!
  Ook ééntje zonder vedetteneigingen en altijd enthousiast.

  Volgende week Armin only en 24 nov komt de master, Tiesto dus, in Asta, downtown Den Haag !

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>